Tento týden budeme v komunálních volbách rozhodovat o složení prostějovské samosprávy na nadcházející čtyři roky. Není žádným tajemstvím, že znovu vedu kandidátku hnutí ANO 2011 a chci se opětovně ucházet o pozici primátora. Zájem občanů o dění v Prostějově, který mohou projevit právě ve volbách, považuji za mimořádně důležitý. Proto bych vás touto cestou rád požádal, abyste si našli chvilku času a v pátek nebo v sobotu do volebních místností skutečně přišli.

A kdo by měl dostat váš hlas? Volte ty, kteří splnili vaše očekávání.

Pokud se někdo chlubí, že už je dvě, nebo dokonce tři volební období zastupitelem, ale dotyčný ve skutečnosti nic neprosadil, nic nevybudoval a ničemu nepomohl, jeho podpora z vaší strany ztrácí význam. Váš hlas tak bohužel ve skutečnosti propadne, protože ničemu dobrému v našem krásném městě nepomůže. Pravděpodobně jen podpoříte vyvolávání atmosféry zmaru a nastolování konfliktní nálady v zastupitelstvu.

Doporučuji vám volit ty, kteří pro vás skutečně poctivě pracují. Ty, kteří revitalizují sídliště, budují a opravují cesty i chodníky, podporují kulturu a sport. Ty, kteří stáli na vaší straně v době covidu a jsou připraveni být zárukou, že nespadnete na pomyslné dno v době energetické krize.

Přeji vám ve volbách šťastnou ruku.