V roce takřka samých dvojek protkaných jednou nulou se potkáváme celkově už po třiasedmdesáté. Na hodovou sobotu letopočtu 2022 se konal zářijový díl seriálu PROMĚNA IMAGE, který probíhá již sedmým rokem v režii PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku. A proběhl jak jinak než úspěšně, ostatně stejně jako všechny předchozí změny vizáže.

Od dubna 2015, kdy byla spuštěna první naše proměna, pracujeme soustavně na tom, abychom vás činili šťastnými a plnili vaše sny. Vždy je to den jako z pohádky, který se do paměti vryje na celý život. Jsme nesmírně rádi, že se tento projekt těší velkému zájmu a můžeme pracovat na něčem, co má smysl. Měníme totiž nejen vizáž, ale děláme radost, rozzáříme nejedny oči, vykouzlíme úsměv, pocity nadšení, vnitřní spokojenost a snažíme se dodat kousek sebevědomí a zahřát u srdce.

Oblíbený seriál je cílený na všechny věkové kategorie, o čemž zcela jasně vypovídá i věkový rozptyl účastníků patnáct až pětasedmdesát let. Zapojuje se do něj značné množství členů velmi schopného týmu, za výsledkem se skrývá nemálo času a energie. Všechny doposud uskutečněné proměny dopadly skvěle a jsme nesmírně rádi, že se tento projekt stále těší velké popularitě. V takovém formátu nemá tento poměrně velký projekt obdoby v celém kraji, možná ani nikde po celé České republice. Jak známo, v minulosti dosáhla jeho sláva až hranic Prahy, Ostravy, Olomouce či Vyškova, vědí o něm v Havířově, Bouzově a už dvakrát k nám přijely vítězky ze Slovenska. Tentokrát jsme ale proměnili místní ženu, aktérkou zářijového klání PROMĚNA IMAGE se stala Dana Vyroubalová z Prostějova. A jak to dopadlo? To se můžete dočíst nejdříve na následujících řádcích a co nevidět i na www.vecernikpv.cz.

 

Zářijový díl tradičního seriálu PROMĚNA IMAGE najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 26. září