Jen samé pozitivní zprávy hlásí za poslední měsíce korfbalisté SK RG Prostějov, kterým v sobotu odstartovala extraliga dospělých ČR 2022/23 domácí bitvou proti asi největšímu konkurentovi z Brna. Šlo o reprízu jarního Superfinále minulého ročníku elitní soutěže, jímž hanácká parta v domácím prostředí slavně završila parádní jízdu za premiérovým ziskem mistrovského titulu. Což společně s prvoligovým triumfem béčka i dalšími medailemi mládežnických výběrů potvrdilo, že ergéčko patří v Česku mezi absolutní top.

Už v tu dobu navíc ambiciózní klub představil svou novou grafickou identitu včetně moderně předělaného loga i vizuálně slušivých dresů, notně se lišících od předchozí verze. A vězte, že tím se prostějovská organizace ani trochu nezastavila. Právě naopak.

Vymanit se ze škatulky malých sportů, to je jasný záměr vedení SK RG. Proto oddíl ze srdce Moravy během léta spojil své jméno s řadou nových partnerů a sponzorů, jeho vize letí ještě výš. Obhájit extraligové zlato + prosadit se na finálovém turnaji prestižní evropské Champions League, který uspořádá na vlastním hřišti ve druhé polovině listopadu.