„Terezka má krásných patnáct let, což neznamená, že se v tomto věku musí dívka automaticky cítit sebevědomě. Právě v tomto věku se může silně vyskytovat nedostatek sebevědomí a mladý člověk si jej může nést mnoho a mnoho dalších let životem, což bezpochyby ovlivní jeho kvalitu.

Jsem tak ráda, že tomu byla zavčas učiněna přítrž a mohli jsme slečně ukázat, že je krásná sama o sobě. Stačilo k tomu málo.  Jiný styl a šmrnc a nová Terezka je na světě! Po proměně se úplně rozzářila a krásně prokoukla. Děkuji celému našemu týmu za to, že jsme nejen zdravě zvedli sebevědomí, ale splnili také další sen v podobě touhy stát se na jeden den modelkou. Doufám, že si Terezka svoji novou image udrží, stejně jako pocit, kdy se líbí sama sobě. Vnitřní proměna, o kterou mi jde vždy především, se tak opět vydařila.

Ráda bych všem čtenářům na tomto místě popřála krásné a pohodové svátky a do nového roku vše nejlepší. Hlavně nekonečně mnoho zdraví, štěstí, lásky, také hodně klidu, plno úsměvů, radostí a co nejméně starostí.“

Za celý tým Aneta Křížová,

patronka projektu a redaktorka servisu pro ženy