Kdo by čekal, že se během reprezentační pauzy, pro mě absolutně nepochopitelné pro druhou nejvyšší soutěž, nebude nic dít, tak ten se šeredně mýlil. Hokejisté Prostějova si totiž připravili hned několik zajímavých kroků, jež se dají nazvat zajímavými, ale i kontroverzními, a jež mohou přispět dalším dílem do skládačky. Má to však stejně jako drtivá většina dalších rozhodnutí jedno velké ale.

Výměna kapitána Martina Nováka přišla jako blesk z nebe a byl to pro všechny velký šok. Co byl však pro všechny ještě větší šok, je fakt, že se o výměně všichni opět dozvěděli ze všech možných zdrojů, bohužel jen ne od klubu. A pěknou řádku fanoušků to nenechalo chladnou. Není se taky moc co divit, takto by se profesionální klub opravdu chovat neměl, pokud nechce mít poloprázdný stadion.

Za kapitána mužstva dorazil ryzí střelec Jan Veselý, což může být skvělá posila v ideálním hokejovém věku. A nebylo by na ní možná nic divného, kdyby se o zatím největší rošádě v rámci soutěže informovalo tak, jak by se slušelo. K tomu dorazil i obránce Jan Bartko a začalo se spekulovat, co bude s jediným odchovancem Martinem Pěnčíkem, což také rozlítilo velkou část příznivců.

Jestli tak klub nechce zažít, aby tribuny byly poloprázdné stejně jako během fotbalového mistrovství, tak musí něco rychle změnit. Reklama na „nejúžasnější“ merch opravdu nevyžehlí chování především k příznivcům klubu.