Dlouhý zimní spánek, který čítal více než čtyři měsíce, dospěl ke konci. A tak se už o víkendu opět naplno roztáčí kolotoč utkání. O posledním březnovém víkendu startují dvě seniorské soutěže mužů s regionální účastí. Druhou polovinu zahájí krajský přebor se čtyřmi želízky v ohni a ruku v ruce s ním také Přebor OFS Prostějov, jenž zvolil dřívější termín namísto podzimní předehrávky. Jen o týden později se přidají i další soutěže pod hlavičkou Olomouckého Krajského fotbalového svazu, konkrétně I.A a I.B třídy.

V dnešním dvojvydání seriálu FOTBAL EXTRA tak na vás kromě sondy do okresního přeboru čeká i tato dvoustrana, ve které jsme se jednak zaměřili na regionální zástupce v nejvyšší krajské soutěži, abychom se ohlédli za jejich přípravou i ambicemi pro rozhodující fázi sezóny, a hlavně vám přinesli kompletní jízdní řád všech mužských soutěží, jež v tomto či příštím víkendu zahájí odvetné boje. Můžete si tak z pohodlí vašeho domu včas a vždy připomenout, kdy na vás čeká ten či onen duel vašeho oblíbeného celku.

I přes start jarní části ale tradiční rubrika PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku nekončí, těšit se ještě můžete na nejnižší okresní soutěž v podání třetích tříd. Neopomeneme ani krátký návrat k ženám, které letos dostaly prostor mezi prvními, a chybět nebudou ani jízdní řády těchto soutěží. Závěrem se zaměříme i na mládež a její úspěchy či trable v rámci regionálních klubů. Zkrátka bude toho stále ještě opravdu dost, takže se máte na co těšit.

Nyní už se ale usaďte a v klidu si projděte nové informace z regionální kopané.

 

Šestnáctý díl tradičního seriálu FOTBAL EXTRA vám přináší kompletní losy všech soutěží Olomouckého KFS i Přeboru OFS Prostějov. Vše najdete v tištěném vydání Večerníku, které vyšlo v pondělí 20. března