Pamatuju doby, kdy vášnivý hokejový fanoušek a ohromný nadšenec do tenisu Martin Krupička začínal s pořádáním turnaje ve čtyřhře neregistrovaných. Před více než deseti lety a v mnohem skromnějších podmínkách i rozsahu čtyř kurtů v areálu Restaurace U Chmelů.

Už tehdy však měl mladý muž přezdívaný Krupa s kamarádem (někdejším hokejistou) Petrem Pupou Dosedělem po boku skutečně velké plány, které v průběhu dalších roků maximálně naplnil. Jeho akce pod správně ambiciózním názvem Prostějov Cup neustále rostla po všech stránkách.

Ve zlatých časech největšího boomu se počet zúčastněných dvojic šplhal až k padesátce, kromě početnosti startovního pole šla prudce nahoru také jeho hráčská kvalita. A stejně tak se na nebývale fantastickou úroveň postupně dostalo i veškeré zajištění turnaje konaného teď v profi areálu TK Prostějov.

Nemalé komplikace přinesl v předchozích letech covid s různými svými dopady, další ranou se následně stala ekonomická krize provázená válkou na Ukrajině. Přesto Krupa a spol. i v těchto těžkých časech dál jedou pomyslné bomby a jak organizačně, tak sportovně se snaží Prostějov Cup držet na vrcholu. Za to klobouk dolů.