Burza práce a vzdělávání, která se v prostorách Společenského domu v Prostějově uskutečnila v úterý 26. září, byla jednou z nejvíce navštívených akcí v průběhu tohoto roku. Školou povinné děti, studenti středních škol a také dospělí uchazeči o zaměstnání zde našli nepřeberné množství informací, ale rovněž praktických ukázek o činnosti škol, odborných učilišť, firem nebo dalších podnikatelských subjektů. Určitě tak není na škodu se za jednou z nejúspěšnějších akcí roku ohlédnout a také burzu zhodnotit. Exkluzivní mediální partner PROSTĚJOVSKÝ Večerník tak činí hned ve dvou částech, přičemž tu první jste mohli najít v minulém vydání a tu druhou vám přinášíme právě dnes.

A co vás čeká? Pohled čelních představitelek dvou hlavních pořádajících subjektů v podobě původních rozhovorů s ředitelkou Okresní hospodářské komory v Prostějově Helenou Chalánkovou a ředitelkou prostějovského Úřadu práce Věrou Crhanovou. Do svého nitra daly Večerníku nahlédnout další firmy působící nejen v Prostějově, stejně jako vybrané střední školy a objevili jsme i jednu zajímavost v podobě vlastní formule jedné z vystavujících univerzit.

 

Ohlédnutí za 6. ročníkem akce BURZA PRÁCE a VZDĚLÁNÍ najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který vyšel v pondělí 16. října