Ahoj všichni

Máme tady nový rok, tentokrát se čtyřkou na konci. Co nás čeká a nemine? No především hned troje volby. Jako předkrm si dáme ty nejméně zajímavé, a to eurovolby. K těm chodí tradičně nejméně lidí, protože Brusel je daleko a blábolení eurohujerů už každého soudného jedince tak nadzvedává, že už se na něco s modrou vlajkou a žlutými hvězdičkami nemůže ani podívat. My, co politiku ovšem sledujeme kapku více, bereme ty letošní eurovolby jako takový lakmusový papírek celoevropské nálady. A já predikuji, že se stanou pohřebištěm eurohujerů a že se vítězem stanou vlastenecké strany napříč Evropou. Snad již konečně vypráskají z Bruselu individua typu Uršula a spol. Osobně bych si to přál, protože v současném stavu je EU pouze hnijící bažinou.

Podzim bude divočejší, jelikož přijde čas senátních a krajských voleb, což při současné politické situaci může znamenat také parádní politické zemětřesení. Pokud hodlá „pan profesor“ a jeho „pražská pětka“ pokračovat v tom, co dělají teď, tak se barva Senátu a krajů změní zcela jistě, protože ti holoubkové už to velmi potřebují. Je neskutečné, jak jsou sebestřední, drzí a arogantní a jak vysávají běžné obyvatele, okatě jim dávají najevo svou nadřazenost. Je potřeba vyčistit tento chlév. Senát a kraje jsou prvním krokem, takže volební účast na podzim by měla být setsakra vysoká, abychom to těm nahoře dali najevo. Ještě vám to připomenu, až přijde čas.

A teď pojďme do našeho města. Máme schválený nový rozpočet, který myslí na své občany, snaží se pro ně přinést to nejlepší. Je velkorysý především na poli investic, což je potřeba. Naši představitelé chtějí město rozvíjet a já jim fandím a věřím, že naše město bude krásnější a občané čím dál spokojenější. Tedy až na tu partičku ukecaných zoufalců, kteří se neustále projevují před kamerou na zastupitelstvu. Takže všem krásný rok.

Marty