V posledním příspěvku musím navázat na mého kolegu, který se minulý týden rozpovídal o rádoby sportovních zápasech v kleci Clash of the Starts. Nezbývá mi nic jiného než mu dát za pravdu a navíc jen doplnit i pár vlastních poznámek, které budu adresovat především k mládeži, která je z devadesáti procent konzumentem této bizarnosti.

Ač sám nejsem fanouškem žádného z bojových sportů, tak je třeba dát všem profesionálům velký kredit, protože museli skutečně projít řadou věcí, aby se mezi vyvolené dostali, za což zaslouží obdiv. Jenže pak je tu ve sledovanosti a nejspíše i výdělku porazí věc, které bych sportovními disciplínami jen těžko nazýval. Lidé, kteří ve velké míře umí řadu zajímavých věcí s moderními technologiemi, ale zároveň je využívají jen pro co největší peníze. „Bizár“ se najednou rozhodl zápasit.

Zaplněný stadion a miliony sledujících, kteří si svůj přenos museli zaplatit. Dnešní mládež tak ve velké míře, v žádném případě nemyslím všechny, ale asi i více jak polovinu zajímá spíše to, jak dopadne souboj dvou influencerů namísto zápasů ze sportů, které se skutečně dají nazývat sporty. To se pak nedivme, proč jsme v rámci kondice a dalších věcí, kde jsme.