Pozdvihnuté obočí, pochyby. Nepochybně obě reakce vyvolal posezónní výprodej Prostějova. Od Jestřábů odešla velká většina hráčů. Část byla odejita, část odešla sama, takříkajíc za lepším. Pryč odešli hráči jako Drtil, Hrdinka, Chlán, Hrníčko nebo Bartoš. Rozpadla se původně plánovaná elitní formace (Bartoš, Mrázek, Gago). Z týmu zůstalo jen torzo.

Jak tohle může skončit, ozývaly se některé hlasy?

Zdá se však, že za odejité hráče našel tým víc než adekvátní náhrady. Jan Rudovský a Jan Kloz řádí a dávají zapomenout na horší roky. Tomáš Jáchym potvrzuje fazónku z Poruby a Patrik Husák kraluje obraně. Navíc se přidávají i další hráči jako Vala, Štefka nebo Klimíček.

Tým se zkrátka s řadou odchodů vypořádal dobře. A to nejen po individuální stránce. Mužstvo totiž zatím šlape i jako celek. Bije se pravidelně o třetí místo, průběžně sbírá body. Podle očekávání, má velmi dobrou ofenzivu i využívání přesilovek. Zkrátka jestřábí hvězda stoupá vzhůru.

Sezóna je samozřejmě dlouhá, jsme v její čtvrtině a stát se v zásadě může cokoli. Obvykle i stane. Pamatuji si fantastický nástup Berouna, který na konci ročníku skončil pádem. Přesto pokud vedení klubu chtělo pořádnou změnu, dočkalo se jí. A fanoušci spolu s ním.