Sleduje někdo vůbec ty důležitá čísla? Moc to totiž nevypadá. Tady už se řítíme do jediné varianty, totální katastrofy. Čísla nově nakažených neustále rostou, samozřejmě mezi nimi najdeme řadu osob, které si to doma odleží a po čtrnácti dnech mohou fungovat. Ale co ty čísla v nemocnicích? To opravdu budeme jednat, až se akutní péče nedočkáme? Tímto tempem to opravdu dlouho trvat nebude.

Vláda se snaží už ničím příliš obyvatele neprovokovat, protože po tom binci, kdy ráno platilo, co odpoledne už ne a večer zase ano, už odvaha schází. Vše se tak nyní snaží házet na hejtmany, ale hejtmané opravdu nesedí ve vládě a nerozhodují. Moc dobře nefunguje ani komunikace s opozicí. Zde se navíc postavení těchto dvou bude brzy měnit a o to je to tristnější. Nechci nikomu z nich sahat do svědomí, ale jestli to kdokoliv z obou táborů bere jako získávání politických bodů, tak děkujeme, odejděte. Tady jde o to nejdůležitější, co každý z nás má.

Moc tomu nepomáháme ani samotní. Nějaké dodržování alespoň základních principů, ke kterým by ta vláda ani potřebná nebyla nám trochu schází. A je úplně jedno, zda je člověk očkovaný či nikoliv. Jestli se něco v dohledné době nezmění, zase s tím budeme žít až do jarních měsíců.