Velmi ráda mlsá, ale na tuto ženu pozor! Nenapravitelná zlodějka si v úterý 22. února ráno zašla do prostějovského supermarketu pro vybrané dobroty. Ale jak bývalo i v minulosti u ní zvykem, tak i nyní cukrovinky, čokolády a rovněž alkohol ukládala rovnou do tašky a snažila se přes pokladny projít bez placení. Nebylo to poprvé!

„Krátce po otevírací době si zašla třicetiletá žena do jednoho z prostějovských supermarketů pro čokoládové dobroty a alkohol. Po vstupu na prodejnu si postupně z regálu vzala čokolády, další sladkosti, dvě lahve vína a okamžitě vybrané věci vložila přímo do tašky. Platit skutečně neměla v úmyslu a rovnou chtěla přes pokladny z obchodu odejít,“ nastínil problém Petr Zapletal, vrchní inspektor Oddělení prevence Městské policie Prostějov.

Nepoctivé nakupování však spatřila pozorná ostraha, která zlodějku za pokladnami zastavila. „Přivolaná hlídka zjistila, že si žena dopřála a odcizila zboží v celkové hodnotě 1 199 korun. Pro strážníky nebyla pachatelka žádnou neznámou, jelikož stejného jednání se již v minulosti pravidelně dopouštěla. Přestupkové chování proti majetku bylo oznámeno správnímu orgánu,“ dodal Zapletal.