Další případ fyzického napadení řešili strážníci prostějovské městské policie v Kostelecké ulici. Na incident upozornili svědci, kteří ihned zavolali na tísňovou linku 156. Hlídka dopadla polonahého výtržníka na místním nádraží. Ten se k napadení jiného muže přiznal i včetně toho, že na ulici rozbil skleněnou láhev.

Strážníci vyjížděli ve čtvrtek 5. května po čtrnácté hodině do ulice Kostelecká prověřit oznámení o opilém muži, který se měl vysvlékat, a navíc rozbít skleněnou láhev. „Po příjezdu na místo hlídka také zjistila, že došlo k fyzickému napadení. Agresor po útoku z místa ihned odešel neznámo kam,“ uvedl Petr Zapletal, vrchní inspektor Oddělení prevence Městská policie Prostějov.

Strážníci však získali od svědků popis útočníka, po kterém začali pátrat. „Výtržníka se podařilo hlídce dohledat na místním vlakovém nádraží.  Čtyřiadvacetiletý muž se při podání vysvětlení ke všem činům přiznal a uvedl, že opravdu fyzicky napadl jiného muže. Všechny zjištěné skutečnosti byly oznámeny Policii ČR, která si celou událost převzala k dalšímu šetření,“ dodal zastupující tiskový mluvčí prostějovských strážníků.