Letní kino v Mostkovicích započne svou sezónu v pátek 17. června ve 21:30 hodin snímkem Tajemství staré bambitky 2. Divácky oblíbená jednička se dočkala svého neméně úspěšného pokračování. Přijďte se i vy podívat na to, jak pokračují příběhy napraveného loupežníka Karaby, nešikovného prince Jakuba a dalších postav. A nezapomeňte s sebou vzít i svou ratolest!

Příběh pohádky volně navazuje na děj stejnojmenné televizní pohádky, která je jednou z nejúspěšnějších českých pohádek posledního desetiletí. „Příběh napraveného loupežníka Karaby, jeho odvážné dcery Aničky, trochu nešikovného prince Jakuba a dalších postav opustili tvůrci ve chvíli, kdy každá pohádka končí. Zlo bylo potrestáno, dobro zvítězilo a s ním i láska Aničky a Jakuba. A po letech… Z Jakuba je král, z Aničky královna a rodina se rozrostla o zvídavou princeznu Johanku. Ta nejraději tráví čas u milujícího dědečka Karaby, který se rozhodl věnovat už jen hrnčířskému řemeslu. Zlotřilí rádcové Lorenc a Ferenc byli vyhnáni z království, potloukají se po světě a hledají místo, kde by mohli znovu začít kout pikle. A mladá nezkušená královna Julie ze sousedního království se stane vhodným nástrojem jejich pomsty,“ zní popis snímku. Jak to všechno dopadne? Na to se přijďte podívat do letního kina v Mostkovicích! I tentokrát se můžete těšit na známé tváře. Ve filmu hrají Ondřej Vetchý, Tomáš Klus nebo Jiří Lábus a mnoho dalších.

V sobotu 18. června ve 21:30 hodin pak naváže další známý film podle knižního bestselleru Dominika Landsmana Deník moderního fotra. V české komedii se v hlavních rolích představí Jiří Mádl a Tereza Ramba.