Další, tentokrát již patnáctý ročník oblíbeného Rock Memory Of nás čeká již tuto sobotu. Opět na této vzpomínkové akci uslyšíte výborné kapely jako ATD, Plus, Keks, Quercus nebo Kontakt, jejichž koncerty budou kvalitně ozvučeny. Součástí akce bude samozřejmě také chutné občerstvení. Záštitu nad celým seriálem letošních akcí na pláži U Vrbiček převzal Jiří Pospíšil, první náměstek prostějovského primátora.

V sobotu 18. června započal letní rockový festival Rock Maier Fest akcí s názvem Burger Rock Fest, nyní pokračuje tradičním Rock Memory Of, které vypukne v sobotu 16. července od 18.00 hodin. „Akce je vzpomínkou na všechny kamarády, kteří se starali o zábavu v letech minulých, a připomenutím i vzdáním pocty všem těm muzikantům, kteří už nejsou mezi námi. Myslím, že taková vzpomínka má své opodstatnění a je důkazem toho, že na ně nezapomínáme,“ uvedl ředitel pořádající umělecké agentury HIT TRADE Petr Zlámal.

A na co se mohou návštěvníci těšit? „Pochopitelně na vystoupení všech kapel, jež patřily ke koloritu sedmdesátých, osmdesátých a devadesátých let prostějovského regionu. Spousta kapel už doznala mnohých personálních změn, ale jejich vystoupení nabývají čím dál větší profesionality. A to i díky hudební dokonalosti stárnoucích muzikantů. V neposlední řadě se návštěvníci mohou těšit na dobré občerstvení,“ doplnil Zlámal. Samozřejmostí bude také kvalitní ozvučení koncertů týmem kolem Kamila Řezníčka.

 

KDY: SOBOTA 16. ČERVENCE, 18:00 HODIN

KDE: PLUMLOVSKÁ PŘEHRADA, PLÁŽ U VRBIČEK

 

 

28 letak rock