Tady bude určitě narváno. Ve čtvrtek 8. září by měl na náměstí T. G. Masaryka v Prostějově vystoupit populární zpěvák Michal David i se svojí skupinou Kvatro. Stejně jako na ostatní akce Prostějovského kulturní léta bude vstup zdarma.

Populární hvězda popmusic potěší své fanoušky koncertem v centru města. „Jsme velice rádi, že můžeme ve městě přivítat tohoto umělce, který nedávno oslavil své životní jubileum. Michal David, který vydal celkem 16 sólových alb, si večer s kapelou KVATRO užije spolu se svými fanoušky a návštěvníky centra města,“ uvedl primátor František Jura.

Koncert pořádaný městem Prostějov přijde na celkem 540 tisíc korun. Za technické a organizační zajištění zaplatí 240 tisíc korun a za honorář 300 tisíc korun.  Kulturní a společenské akce se v uplynulých letech staly běžnou součástí letního života ve městě. Tentokrát se však bude zřejmě jednat o nejbombastičtější akci na prostějovském náměstí za poslední roky. „Koncert Michala Davida je rozloučením s prázdninami, pomyslnou tečkou za letním kulturním programem,“ dodala náměstkyně primátora pro kulturu Milada Sokolová.

 

31 michal david letak