Mostkovické letní kino si pro návštěvníky opět připravilo bohatý program. Tento týden se můžete těšit na české komedie V létě ti řeknu, jak se mám a Kdyby radši hořelo a také na pohádku Zakletá jeskyně. Kromě toho bude na děti před nedělním promítáním pohádky čekat ještě zábavné překvapení.

Ve středu 10. srpna se ve 21:00 hodin bude v Mostkovicích hrát česká komedie V létě ti řeknu, jak se mám. Komedie pojednává o přátelích, kteří se za každou cenu snaží naplnit životní cíl být šťastný. Film poodkrývá spleť vztahů a ukazuje reálné a současně komické situace, které přináší sám život. Na plátně uvidíte Terezu Kostkovou, Simonu Babčákovou, Ondřeje Sokola a další. Vstupné činí 100 korun.

V pátek 12. srpna se od 21:00 hodin opět můžete přijít podívat na komedii Kdyby radši hořelo. „Filmová komedie o dobrovolných hasičích s Miroslavem Krobotem, Michalem Isteníkem nebo Annou Polívkovou v hlavních rolích. Klidný a spokojený život ve vsi totiž zničí podezření na akci teroristů…“ Za lístek na toto představení zaplatíte 120 korun.

V nedělí 14. srpna promítání filmu Zakletá jeskyně začne už ve 20:30 hodin. „Pohádka vypráví pověst o zázračné jeskyni, v níž jsou uložené vzácné poklady. Je mezi nimi i obyčejná sůl, kterou lidé potřebují nejvíc. Jsou zde však i drahokamy, ale toho, kdo by chtěl některý z nich odnést, postihne dávná kletba.“ Ve filmu hrají například Táňa Pauhofová, Karel Dobrý nebo Ondřej Kraus. Vstupné činí 100 korun. A právě před promítáním této pohádky si pro vás v letním kině připravili překvapení. Pro děti tam přichystá program společnost Zábavné atrakce, tak určitě přijďte!

 

Více najdete ZDE