Prostějovské léto 2022 pomalu, ale jistě spěje ke svému konci. Jeho předposledním vyvrcholením bude ve čtvrtek koncert zpěváka Václava Noida Bárty. Jako předkapela vystoupí známá místní kapela Majestico Muzikus a současně budou během odpoledne a večera připraveny i aktivity pro děti pod taktovkou Ekocentra Iris. Na své si tak jistě přijde každý.

V uplynulých týdnech se v rámci Prostějovského léta na pódiu na hlavním náměstí objevili zpěvák Pavel Callta a skupiny Stracené Ráj a Olympic. Dalším, ale nakonec nikoliv ne závěrečným koncertem, bude vystoupení muzikálového zpěváka, herce a hudebního skladatele Václava Noida Bárty, na které můžete přijít již tento čtvrtek.

„Tomuto známému zpěvákovi bude asistovat předkapela Majestico Muzikus a během večera si přijdou na své i děti, pro které Ekocentrum Iris zajistí soutěže v rámci Pohádkového večera,“ prozradila náměstkyně primátora statutárního města Prostějov pro kulturu Milada Sokolová.

Známá prostějovská skupina Majestico Muzikus bude jako předskokan hrát od 18:00 hodin, ve stejný čas bude na náměstí připravena spousta soutěží a dalších aktivit pro děti s tématem pohádek. Dvě hodiny nato už přijde na řadu velkolepý koncert Václava Noida Bárty a jeho kapely.

Přijďte se podívat, pobavit a zaposlouchat do známých hitů. Ty ještě legendárnější vám pak přijede zazpívat 8. září Michal David!

 

33 letak barta