Zcela zaplněné náměstí si v rámci Prostějovského léta užilo další parádní večer. Tentokrát se o skvělou atmosféru postaral Václav Noid Bárta společně s kapelou Bek Bek Clan. Známý český zpěvák předvedl svůj talent ve velkém a bravurně vystřihl nejen své songy, ale také řadou převzatých ukázek z různých žánrů. Neváhal dokonce ani skočit mezi fanoušky a dav šílel. V elektrizující atmosféře návštěvníky rozezpíval, roztančil, ale také rozesmál všechny, co ve čtvrtečním večeru zavítali na náměstí T. G. Masaryka v Prostějově.

Poslední prázdninové vystoupení proběhlo před radnicí v rámci tradiční akce Prostějovské léto 2022. Ve čtvrtečním programu dostala nejprve prostor prostějovská kapela Majestico Muzikus, která rozbalila naplno svůj hudební potenciál a diváky bavila převzatými songy, ale i svou vlastní tvorbou. Po této předkapele přišel zlatý hřeb letního večera. Na pódium dorazil Václav Noid Bárta, který se před prostějovským publikem objevil po delším čase. Přede dvěma roky mu totiž jeho vystoupení narušila pandemie koronaviru. V letošním roce se už ale dočkal zpěvák stejně jako publikum. Jak také během koncertu přiznal, do Prostějova jezdí poměrně pravidelně, protože zde má řadu přátel.

Od úvodních tónů koncertu pak zpěvák ukázal, že má opravdu nezaměnitelný hlas a především rozsah, společně s kapelou měnil bez jakýchkoliv potíží prolínající se žánry, což publikum ocenilo pravidelným hlasitým potleskem. „Naprosto úžasný zážitek, jeho hlasový rozsah a pozitivní energie, kterou se tu snaží předat. Opravdu skvělý koncert a zaplaťpánbůh, že to už tentokrát vyšlo,“ hodnotila paní Zdeňka, která s sebou vzala na koncert i vnoučata.

Během koncertu zahrál své písně a představil divákům známé hity, ale i řadu novinek. Nechyběly však ani převzaté písně zcela odlišných žánrů a pustil se také do světových písní. Každý výstup nezapomněl uvést a přihlížející zaujala přidaná hodnota v podobě různých tanečků. Diváky tak pobavil tanečními kroky ze seriálu Beverly Hills či všeobecně známými pohyby Zdeny Studénkové u písně Sladké mámení.

Ke svým tanečním vystoupením ale nezapomněl dodat, že mu je doma neschvalují. „Moje budoucí manželka Eliška, která je profesionální baletkou, mi vždy říká, ať zůstanu jen u toho zpěvu, že na tanec úplně nemám vlohy,“ prozradil se smíchem Bárta a rozesmál publikum. Vzápětí ale také dodal, že přívlastek budoucí se už brzy změní, protože během víkendu proběhne svatba, za což si vysloužil další hlasitý potlesk.

Po celý koncert zpěvák držel hodně vysokou laťku a postupem času ještě přidával. Přišel se pozdravit s nejbližšími lidmi u pódia, za nimiž se pravidelně vracel, dokázal rozhýbat zcela zaplněné náměstí a pozitivní energii předal všem okolo. Po koncertu také napsal na své sociální sítě, že si čtvrteční večer parádně užil. „Pohybuji se v této branži už skoro čtvrtstoletí a v poslední době mi konečně přijde, že to začíná mít smysl. Skvěle všechno sedlo s naší kapelou. Chtěl bych moc poděkovat pořadatelům, že nás zvou a že pak mají radost, jak se to zdařilo. Největší radost ale mám z toho, jak se lidé baví a užívají si koncerty. Opravdu moc všem děkuji,“ neskrýval při loučení upřímné dojetí Václav Noid Bárta.