Do Prostějova se opět vrací společný koncert skupin Javory beat a Hradišťan. Už tento pátek se můžete těšit na samostatná vystoupení každé z nich, kde zahrají vlastní skladby, ale zazní také společné nové písně a hudební aranžmá. S koupí lístků tak příliš neváhejte, rychle mizí.

V červnu roku 2019 vznikl nápad, že by obě kapely, tedy Javory beat v čele s Hanou a Petrem Ulrychovými a Hradišťan s frontmanem Jiřím Pavlicou, mohly uspořádat několik společných koncertů se speciálním programem. Toho se tato uskupení drží až doposud.

„Není třeba zdůrazňovat, že obě tato tělesa patří mezi stálice české hudební scény. Svými písněmi přinášejí radost posluchačům už více než padesát let. Jiří Pavlica, který dnes stojí v čele Hradišťanu, byl dokonce po nějakou dobu členem skupiny Javory. Ale existují další svorníky, především je to charakter a obsah písní, dále jejich melodika a inspirační zdroje a v neposlední řadě je to také lidský aspekt – vlídný a upřímný přístup k posluchačům. Možná právě proto se obě kapely rozhodly realizovat několik společných koncertů se speciálním programem, ve kterém se představí nejen samostatně, ale také ve společné části, kde zazní nové písně i nová hudební aranžmá,“ poznamenal před akcí Antonín Tichopádek z pořádající Agentury MUSICMEDIA.

Společná vystoupení těchto muzikantů uslyšíte a uvidíte opět v prostějovském „Kasku“, a to v pátek 21. října od 19.00 hodin.

 

KDY: PÁTEK 21. ŘÍJNA, 19:00 HODIN

KDE: SPOLEČENSKÝ DŮM, KOMENSKÉHO 4142, PROSTĚJOV