Komedii postavenou na typickém anglickém humoru v provedení Agentury Harlekýn Praha uvede ve čtvrtek Městské divadlo v Prostějově. Podaří se londýnskému taxikáři, jehož ztvární Václav Vydra, udržet svůj pohodový život se dvěma manželkami i přes nastalý malér s dospívajícími dětmi? O tom se můžete přesvědčit na vlastní oči ve čtvrtek 10. listopadu od 19.00 hodin.

 

Příběh londýnského taxikáře Johna Browna je velmi zajímavý. Užívá si svým způsobem poklidný život se dvěma manželkami, které o sobě vůbec netuší. S každou z nich má pak také jedno dítě. Problém nastane, když se na internetu syn Gavin seznámí s dcerou Vicki a chtějí se osobně poznat. Otec se jim v tomto snaží jakýmkoliv způsobem zabránit, což není vůbec snadné. Chybět tak nebude spousta zmatků a improvizací typických pro anglickou komedii.

V roli taxikáře Johna se představí Václav Vydra a chybět nebude ani řada dalších známých osobností. „Pan Václav Vydra zavítá do Prostějova po delším čase a věřím, že si jeho návštěvu všichni užijí. Zábavná komedie Na poslední chvíli diváky potěší a typický lehce předvídatelný anglický humor jim jistě vykouzlí úsměvy na tvářích,“ zve na představení ředitelka Městského divadla Jana Maršálková.

Představení je v ceně pro předplatitele skupiny B a doprodej vstupenek probíhá na pokladně divadla.  

 

KDY: ČTVRTEK 10. LISTOPADU, 19:00 HODIN

KDE: MĚSTSKÉ DIVADLO, VOJÁČKOVO NÁMĚSTÍ 218/1, PROSTĚJOV