I v novém roce se mohou ti nejmenší těšit na tradiční loutková představení, která pro ně pod hlavičkou prostějovského Sokola připravuje loutkové divadlo Pronitka. První měsíc letošního roku otevře pohádkou Začarovaný Kašpárek. Kdo by nestihl první termín, tak nemusí zoufat, protože pohádka bude mít tři reprízy, konkrétně to budou další po sobě jdoucí neděle.

 

Tradiční i méně známé pohádky, jak je neznáte, tak taková představení nabízí loutkové divadlo Pronitka. Tentokrát se mohou malí diváci těšit na pohádku o Začarovaném Kašpárkovi, která vypráví příběh o ošklivé a zlé čarodějnici, jež si vyhlédla mladého prince a začaruje princeznu. Do děje se na pomoc princi připlete Kašpárek se snahou všechno zachránit. Zda se mu to podaří, se budete moci přesvědčit na vlastní oči už v neděli.

Další tři reprízy se odehrají i v následujících týdnech a není to jediné představení, které pro vás soubor divadla Pronitka chystá. Kromě už tradičního repertoáru se mohou rodiče společně s dětmi těšit i na novou pohádku. Tu však loutkový odbor teprve připravuje.

 

KDY: NEDĚLE 15. LEDNA 2023, 15:00 HODIN

KDE: TJ SOKOL PROSTĚJOV I, SKÁLOVO NÁMĚSTÍ 4, PROSTĚJOV