Sál společenského domu v Prostějově bude tento pátek večer patřit kapele Honzy Nedvěda mladšího a příbuzným, kteří se zde představí v rámci probíhajícího turné. Stále ještě mladičká kapela, která zanedlouho oslaví dva roky od svého založení, si pro fanoušky připravila široké spektrum známých i nových písní, na něž se mohou těšit.

 

Jan Nedvěd mladší společně se svou manželkou Hankou Nedvědovou, bratry Jiřím, Janem a Danem Oršulíky a Ladislavem Zvakem dal dohromady kapelu Honza Nedvěd mladší a příbuzní před necelými dvěma roky a nyní vyráží na své společné turné, v němž nebude chybět ani zastávka v Prostějově už tento pátek.

„Fanoušci se mohou těšit na staré známé hity od skupin Příbuzní, Spirituál kvintet či Brontosaurů, scházet ale nebude celá řada nových autorských písní kapely. Návštěvníci se tak dočkají velmi zajímavého mixu a věřím, že i velkého zážitku,“ navnadila manažerka kapely Monika Jonášová.

Scházet tak nebudou hity jako Stánky, Růže z papíru, Rosa na kolejích či mnoho dalších, ale také zcela nové písně z pera Honzy Nedvěda mladšího.

 

 

KDY: PÁTEK 3. BŘEZNA 2023, 19.00 HODIN

KDE: SPOLEČENSKÝ DŮM, KOMENSKÉHO 6, PROSTĚJOV

 

09 nedved