Rok se s rokem sešel a návštěvníci se mohou opět těšit na bohatý program PROSTĚJOVSKÉHO LÉTA 2023, které odstartuje již tento čtvrtek svým premiérovým vystoupením na náměstí T. G. Masaryka. Po pauze v covidových letech se zde znovu představí taneční skupiny nejen z Prostějova, ale i okolí a zájemci se mohou těšit na široké spektrum žánrů.

 

Prázdniny pro děti, ale i dovolené pro dospělé. Léto se už nezadržitelně blíží a s ním je také pravidelně spojený kulturní program na náměstí, který podle nepsaného pravidla zahájí tanec. „Jsme rádi, že jsme se po třech letech mohli vrátit k tradici, kdy nebylo možné zahájit léto tanečním vystoupením místních a přespolních tanečních souborů. Veřejnosti se představí obvyklé taneční soubory a věřím, že se máme všichni na co těšit. Tímto bych také ráda pozvala spoluobčany, aby si akci nenechali ujít,“ vybídla první náměstkyně primátora Milada Sokolová.

Tanec tak dá průchod celé řadě dalších kulturních akcí, které se během Prostějovského léta na náměstí uskuteční. „Pro mnohé z nás je to nejhezčí období v roce. Děti si mohou užívat dlouhých prázdnin, rodiče i široká veřejnost zase svých zasloužených dovolených. A k tomu samozřejmě patří i kulturní zážitky. Z letošního obsáhlého programu si rozhodně vybere každý a užije si nádherné počasí, na které se já osobně moc těším,“ přidala Sokolová.

 

KDY: ČTVRTEK 8. ČERVNA, 17:00 HODIN

KDE: NÁMĚSTÍ T. G. MASARYKA, PROSTĚJOV

 

23 leto letak