Po roce se opět vrací na scénu největší mezinárodní festival na Prostějovsku, který proběhne tradičně na plumlovském Žraloku, a to už v nadcházejícím týdnu. A čtenáři PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který je tradičním mediálním partnerem akce, měli šanci vyhrát nějakou tu vstupenku, ale i reklamní předměty fesťáku či PŘEDPLATNÉ nejčtenějšího regionálního periodika.

 

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA zněla „KELTSKÁ SLAVÍ JUBILEJNÉ NAROZENINY. VÍTE, KOLIKÁTÉ?“ Správnou odpovědí bylo za b), tedy jde o dvacátý ročník.

Do redakcí k nám dorazily desítky povětšinou bezchybných reakcí. Z nich jsme vylosovali následující výherce: Pavla Vašková, Čelechovice na Hané * Dominik Drmola, Otaslavice * Alexandra Marková, Prostějov

Ti všichni se mohou těšit na jednu celodenní vstupenku na Keltskou noc s dárkovými předměty k festivalu a také na čtvrtroční předplatné PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku.

Gratulujeme a výhry si můžete vyzvednout dnes, tj. v pondělí 17. července, v redakci ve Vrahovické 41. Ostatní dny po domluvě na tel. číslo: 608 960 042.