Čtvrteční podvečer bude na náměstí patřit hudbě. V rámci Prostějovského léta se bude jednat o třetí večer před sochou T. G. Masaryka a poprvé se mohou návštěvníci těšit na koncertní večer. Program otevře od 18.00 hodin dobře známá kapela v regionu, kterou je Kontakt. Po ní pak přijde na řadu zlatý hřeb večera v podání hudebníka Pekaře, jenž dorazí i se svou kapelou. V rámci doprovodného programu se dočkají i ti nejmenší.

 

Jako legendární se dá označit na Prostějovsku velmi známá a oblíbená kapela Kontakt. V letošním roce bude mít možnost zahájit prvním koncertem na náměstí oslavu léta. Na její vystoupení se mohou fanoušci těšit od 18.00 hodin. O dvě hodiny později se pak publiku představí známý český písničkář Pekař, který se postupnými krůčky proslavil především díky songu Tančím. Od té doby přidal spoustu známých písniček, dlouhodobě spolupracuje například s kapelou Rybičky 48.

„Řekla bych, že i pro letošní rok se nám podařilo do Prostějova dostat kapely, které mají své příznivce ve všech věkových kategoriích, a pevně věřím, že si zde každý najde to své. Letní měsíce stejně jako Prostějovské léto jsou už v plném proudu a těším se, jak se všichni ve čtvrtek na náměstí potkáme,“ přidala první náměstkyně Milada Sokolová. Kromě hudební nálože budou probíhat ve spolupráci s Ekocentrem Iris i soutěže pod názvem Cesta kolem světa.  

 

KDY: ČTVRTEK 27. ČERVENCE, 20:00 HODIN

KDE: NÁMĚSTÍ T. G. MASARYKA, PROSTĚJOV