Známé postavy českého bigbítu už mají v historii plumlovského kempu Žralok své pevné místo skoro dvě desítky let. Páteční večer u Podhradského rybníku patřil skupině George &Beatovens, kterou nejvíce proslavila éra s frontmanem Petrem Novákem. V roli předskokanů Karlu Kahovcovi a Viktoru Sodomovi se tentokrát představila kapela Kokeno.

Na pódiu se ve zpěvu střídali Viktor Sodoma a Karel Kahovec, kteří interpretovali písně svého zesnulého přítele, jedinečného Petra Nováka. Kromě Novákových skladeb zazněly i písně od skupiny Flamenga i Matadors, ve kterých Kahovec a Sodoma dříve působili.

„Měli jsme kdysi vystupovat v jiném kempu, ale tam nás nechtěli, a tak nás vzali sem na Žraloka. Od té doby býváme tady, vždycky tady máme slušnou návštěvnost. Máme tady chatičky, je to tady krásné,“ pochvaloval si už před několika roky Kahovec a dodal, že na Moravě vždycky zpívají líp než v Čechách. „Je to klasika, jezdíme sem už deset let,“ podotkla Anička Vrbová z Blanska s tím, že jde o muziku jejího mládí.