Prázdniny utekly jako voda a školáky už v příštím týdnu čeká návrat do lavic. Stejně jako končí dva měsíce volna, napíše svůj poslední příběh i seriál Prostějovské léto, který se převážně konal na náměstí T. G. Masaryka. Na úplný závěr se mohou všichni těšit na skutečnou třešničku na dortu. Od 18.00 hodin se představí na Prostějovsku známá a oblíbená kapela Keks. Od 20.00 hodin pak vše vyvrcholí koncertním vystoupení jedné z nejpopulárnějších skupin současnosti. Přijede Jelen!

„Uteklo to naprosto neuvěřitelně a je tady konec letošních prázdnin i Prostějovského léta. Věřím, že během těch dvou měsíců si každý z návštěvníků našel to, co je mu blízké. Já osobně jsem přesvědčená, že i poslední večer dopadne podle očekávání a dvě známé kapely pro naše publikum vytvoří nezapomenutelný zážitek. Tak si poslední prázdninový večer přijďte za námi užít,“ zve všechny návštěvníky první náměstkyně primátora Milada Sokolová.

Ve stejném duchu posílá vzkaz i primátor města František Jura. „Máme za sebou další krásné letní období, které toho nabídlo spoustu. Věřím, že i ten poslední večer bude stát za to a rozloučení s prázdninami proběhne ve velkém stylu,“ doplnil.

Jelen je česká akustická hudební skupina založená v roce 2012, hrající tzv. roots music. Českou hudební scénu uhranula písněmi z vlastní tvorby vycházející z populární hudby jako je country, folk, bluegrass a blues. Kapela získala cenu Anděl v kategorii Objev roku za rok 2014 a cenu Anděl v kategorii Skupina roku za rok 2016. jejím frontmanem je Jindra Polák a mezi největší hity patří skladby jako Nebe nad Prahou, Magdaléna, Co bylo dál, Jelen, Klidná jako voda, Ještě jednu noc, Jediný, co chci či nejnovější hity Pálím plus Touha a pláč.

Kromě hudebního vystoupení nebude stejně jako na všech akcích chybět ani doprovodný program od Ekocentra IRIS, děti se tentokrát mohou těšit na „lesní večer“.

 

35 jelen letak