Čtvrteční podvečer bude patřit hudebnímu zážitku. Ve Společenském domě se pod jeho hlavičkou představí Jiří Pavlica & Hradišťan společně s Komorní filharmonií Pardubice. Koncertní šňůra letos bude slavnostní, protože známý český hudebník oslaví kulaté sedmdesáté narozeniny. Kromě tradičních melodií se mohou návštěvníci těšit i na skvělou atmosféru a také premiérové překvapení, kterým je mladý umělec, jenž má k oslavenci velmi blízko.

 

Záštitu nad koncertem převzal primátor statutárního města Prostějova František Jura. „Chtěl bych všechny naše spoluobčany pozvat na krásný večer, který se bude ve Společenském domě konat. Pan Pavlica je žijící legendou a společně s Komorní filharmonií pro všechny návštěvníky jistě zprostředkuje neopakovatelný zážitek,“ prozradil František Jura.

Koncert, který připravilo vedení Společenského domu, má plánovaný začátek na 19.00 hodin. Nevšední zážitek to bude už jen z toho důvodu, že slavnostní koncerty budou probíhat se symfonickými orchestry. Kromě plesové sezóny, která je v plném proudu, se tak tentokrát prostory promění v koncertní sál.

 

KDY: ČTVRTEK 1. ÚNORA, 19:00 HODIN

KDE: SPOLEČENSKÝ DŮM, KOMENSKÉHO 6, PROSTĚJOV