Další kulturní program zažili v Určicích předminulý pátek, kdy v místní sokolovně přivítali trojici komiků z oblíbené stand-up skeče Na stojáka. Diváky tak více než hodinu a půl pobavila trojice Pavel Tomeš, Iva Pazderková a Daniel Čech. První jmenovaný musel půlhodinu na začátku zvládnout sám, protože komplikace v dopravě zbylou dvojici zdržely, ale ani to nikomu ze zúčastněných rozhodně nevadilo.

 

„Mám ráda humor a lidi, co se kolem mě smějí. Proto jsem tak nyní vybrala pořad Na stojáka, což mi schválilo i vedení obce. Těšili jsme se na další zábavnou akci, která se skutečně povedla. Nevyhnuly se nám ani komplikace, kdy Iva Pazderková a Daniel Čech uvízli v koleně za Brnem, ale představení jsme o něco posunuli, problém to určitě nebyl. Lidé si tak aspoň v klidu stihli dát víno a možná i díky tomu byla atmosféra ještě lepší,“ prozradila kulturní referentka obce a hlavní organizátorka těchto akcí Lenka Buřtová.

Po půl sedmé se už trojice začala střídat na pódiu a diváci se mohli bavit díky vyprávění na aktuální témata, ale i ta, která nás provázejí v průběhu celého života. „Úžasní byli všichni tři, nerada bych někoho z nich upřednostňovala. Myslím si, že každý si našel svého favorita, ale skutečně nás pobavili všichni. Jsem ráda, že se nám povedla i další skvělá akce, rozhodně v tom budeme pokračovat dál,“ zakončila Lenka Buřtová s tím, že kulturní život v Určicích tímto nekončí, ba naopak.