„Udělat krok do světa nepsaných zázraků“ si přeje ve své písni Vzhůru Gabriela V. G. Dcera známého konického muzikanta Lojzy Grepla a trojnásobná maminka ke jmenované písni vydala svůj čtvrtý videoklip. Najít jej můžete na kanálu YouTube.

Rockerka tělem i duší Gabriela V. G. žije muzikou už přes dvacet let a je téměř jisté, že během této doby naprosto zapomněla stárnout. Lidé si ji asi nejvíce spojí se skupinou Arest. Už pět roků se však naplno věnuje svému sólovému projektu. V roce 2019 vydala své debutové čistě autorské album nazvané Životní etapy, které během živého koncertu pokřtila zpěvačka Anna K. „Skladba je pilotním singlem z mého druhého alba, které se právě připravuje,“ objasnila Gabriela V. G.

„Moravská Pink“ vystoupila uplynulou sobotu v konickém parku na koncertu kapel Harlej a Komunál, vidět a hlavně slyšet ji ještě budete moci například 7. srpna na Litovelském otvíráku či 20. srpna na prostějovských Pivních slavnostech, kde se představí společně s kapelami Škwor a Respekt.