Pořadatelé tradičního olomouckého The Plesu se nedali zastavit nepříznivým vývojem pandemie, nezaháleli a pilně pracovali na nové edici The Plesu. Takové, o které se Vám ani nesnilo, takové, která bude psát novou olomouckou tradici.

Jistě se ptáte, čím bude olomoucký The Ples jiný. Máte se na co těšit, organizátoři přichází s open air edicí The Plesu v trávě. Tato velkolepá taneční událost pod otevřeným nebem se uskuteční 3. září 2021 na Paloučku před olomouckým Sklubem.

The Ples open air nabízí skvělou příležitost užít si taneční odpoledne a příjemný večer s partnerem či přáteli, kde o kvalitní zábavu nebude nouze. O hudební program k tanci i poslechu se postará olomoucký New Street Band, atmosféru doplní korzující harmonikář či trumpetista. Tak jako předchozí ročníky The Plesu nabízely skvělý doprovodný program, ani u letní varianty tomu nebude jinak. Rozhýbat boky a oprášit kroky po COVIDu pomůže návštěvníkům oprášit olomoucký tanečník Jan Halíř. Nebudou chybět ani akrobatická nebo workoutová vystoupení a mnoho dalšího. Ochuzeni nebudou ani milovníci dobrého jídla a pití, to si budou moci návštěvníci plesu dopřát v Kozlovně i Sklubu.

Vzhledem k omezené kapacitě, kterou Palouček před Sklubem disponuje, doporučujeme zajistit si vstupenky s předstihem. Již nyní tak můžete učinit na www.theples.cz/vstupenky.

Těšit se můžete už 3. září na Paloučku před Sklubem.