Legenda české pop music a držitelka mnoha světových ocenění HELENA VONDRÁČKOVÁ vyjede na podzim na odložené česko-slovenské turné, které mělo původně začít loni na jaře, ale kvůli koronavirové krizi ho zpěvačka přeložila na podzim 2021.
Během své více než 50leté kariéry nazpívala přes 1 500 písní. Na koncertě zazní nejen osvědčené hity, ale také písně z posledního studiového CD, které zpěvačka vydala loni.
Zapojte se do soutěže ještě dnes a vyhrajte vstupenku pro sebe a svůj doprovod na koncert, který proběhne v pátek 24. září 2021 v Městském divadle v Prostějově. Dvě vstupenky v ceně á 990 korun na turné HELENA – VZHŮRU K VÝŠKÁM získají hned tři vylosovaní šťastlivci.

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA ZNÍ:

JAK SE JMENUJE POSLEDNÍ STUDIOVÉ ALBUM HELENY VONDRÁČKOVÉ?

a) PALIČATÁ

b) TVRDOHLAVÁ

c) UMÍNĚNÁ


Své odpovědi zasílejte prostřednictvím e-mailové adresy Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. s heslem „HELENA“. Zavolat svoji odpověď nám můžete také na známé telefonní číslo 582 333 433 či zaslat SMS zprávou na telefonní číslo 608 960 042, případně přijďte osobně do redakce na Vápenici 19.

Na odpovědi čekáme v redakci do pátku 17. září do 12:00 hodin. Jména výherců a informace ohledně vyzvednutí vstupenek budou zveřejněny v příštím  čísle PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku.