Nacházející úterý 12. října od 18:00 hodin se v Prostějově představí Duo Jamaha. Toto rodinné duo vystoupí ve Společenském domě v rámci jeho turné s názvem Jediná Tour 2021, které vychází z jeho nejnovějšího CD. Koncerty známého seskupení z obrazovek TV Šlágr bývají velmi energické a zábavné.

 

Vystoupení otce Alfonze a syna Mariana Kotvanovců říkajících si Duo Jamaha láká fanoušky z celé republiky. Na hudební scéně působí již od roku 1996 a má na svém kontě 3 zlaté a 3 platinové desky za prodej hudebních nosičů. V Německu dokonce jeho protagonisté vydali singlové album s megahitem „Tanz mit mir heute Nacht“, za které dostali prestižní ocenění Oscara SMAGO Award 2015 za Hit tip 2015.

Hudební část koncertu je tvořena především novými skladbami, ale i osvědčenými staršími hity. Aktuální turné se jmenuje podle nového CD s titulem „Jediná“, které si na koncertě můžete také zakoupit spolu s dalšími CD, DVD a dárkovými předměty.

Již zítra, tj. v úterý 12. října od 18:00 hodin toto duo vystoupí v sálu Společenského domu v Prostějově. Vstupenky zakoupíte v předprodeji v Cestovní Agentuře JIGA (Wolkerova 27, Prostějov), nebo on-line na www.ticketstream.cz a k dostání budou také před vystoupením přímo ve Společenském domě. Lístky zakoupené na původní termíny vystoupení jsou samozřejmě platné.