Uplynulý čtvrtek vpodvečer bylo v sále Obecního domu v Držovicích plno! Do sousední obce se totiž se svým kulturním vystoupením po roce opět vrátili sólisté Národního divadla moravskoslezského v Ostravě Eva Zbrožková a Peter Svetlík.


Umělecká agentura Aleny Bastlové přivedla dva operní a operetní pěvce do Držovic v krátké době již podruhé. Ve čtvrtek se umělci v sále obecního domu představili s vystoupením Jarního operetního koncertu. Divákům zazpívali celou sérii nádherných operetních melodií. „Vloni u nás oba vynikající umělci už vystupovali a lidem se jejich představení s názvem Když v rodině velí muž náramně líbilo. A protože v Držovicích neustále hledáme co nejlepší kulturní programy pro naše občany, sáhli jsme i letos po osvědčené dvojici. Sólisté Národního divadla moravskoslezského v Ostravě dokázali vyprodat sál našeho obecního domu i tentokrát,“ pochvaloval si Jaroslav Studený, starosta Držovic.
Není tedy vyloučeno, že se oba operní zpěváci do Držovic v budoucnu ještě vrátí, mají v obci velice početnou skupinu svých příznivců.