Po velkolepém turné Monster Meeting si česká metalová kapela Dymytry naplánovala ještě pro letošní rok sérii menších koncertů pro radost svou i fanoušků. Turné jedenácti koncertů tentokráte cílí na blízký kontakt s fanoušky, prostory s klubovou atmosférou, bez obřích scén a dalších hostů. Aby si každý mohl odnést trošku jiný zážitek, než se Dymytry vrátí s novým albem do hal a k velkolepým koncertním výpravám.


Přijďte si užít staré pecky i nové hity v prostředí, kam se už Dymytry tak často nevydávají.
Zapojte se do soutěže ještě dnes a vyhrajte vstupenku na koncert, který proběhne v pátek 19. listopadu 2021 ve Společenském domě v Prostějově. Vstupenku tak získá hned šest vylosovaných šťastlivců.

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA ZNÍ: VE KTERÉM ROCE BYLA KAPELA ZALOŽENA?

 

a) 1993

b) 2000

c) 2003


Své odpovědi zasílejte prostřednictvím e-mailové adresy Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. s heslem „DYMYTRY“. Zavolat svoji odpověď nám můžete také na známé telefonní číslo 582 333 433 či zaslat SMS zprávou na telefonní číslo 608 960 042, případně přijďte osobně do redakce na Vápenici 19.

Na odpovědi čekáme v redakci do čtvrtka 18. října do 10:00 hodin. NEZAPOMEŇTE UVÉST SVÉ TEL. ČÍSLO!!! Výherce budeme kontaktovat ještě ve čtvrtek dopoledne.