Útočník Honza Veselý si dnes vyzkoušel svůj druhý trénink s týmem a je plně připraven. “Kluci hrají skvělý hokej a já věřím, že se mnou v tom budou pokračovat a tu šňůru ještě natáhneme,” řekla čerstvá posila.

Honzo, jak se uskutečnil tvůj trade k nám?

Zažádal jsem klub o uvolnění na zahraniční angažmá, kde jsem cítil nový impuls jak do života, tak hokeje. To nevyšlo, ale pak vyšel tento trejd, za který jsem nakonec velmi rád a moc se těším na super hokej a doufám v co nejdelší play-off.

Trenéři od tebe budou očekávat především velkou produktivitu a tlak do brány. Jsi připraven?

Tlak do brány byl vždy moje přednost, takže jsem rád, že se budu moci vrátit do této role a doufám, že se samozřejmě ke mně přikloní i malinko štěstí a něco mi tam taky hned spadne. (úsměv)

Našemu týmu se začalo před reprezentační pauzou hodně dařit. Sledoval jsi nás trošku?

Samozřejmě vím, že se dařilo a je šňůra výher, kterou budeme chtít ještě natáhnout. Když jsme tu hráli, byl to hrozně těžký zápas. Kluci hrají výborně, takže není divu, že se teď daří a doufám, že bude i nadále se mnou v týmu.

Jdeš do nového prostředí. Znáš tu nějaké kluky?

Ano, pár kluků znám a nejvíc asi Tomáše Jiránka a Matouše Venkrbce. Hodně hráčů znám samozřejmě od vidění, když proti sobě pravidelně nastupujeme v lize. Všichni vypadají v pohodě a věřím, že sem dobře zapadnu.

Co bude pro tebe hlavní cíl?

Cíl je pro mě naprosto jasný - dostat se do nejlepší formy na play-off a dojít do finále, protože tým na to máme,

S týmem trénuješ druhý den, takže nastoupíš už v pondělí?

Vypadá to, že bych měl hrát a už se na to moc těším.

 

Zdroj: www.lhkjestrabi.cz