Vyhrajte pro celou třídu jízdu na ZÁMEK ZA SVĚRÁKY, vstupenky na ROCK U PŘEHRADY či na festival KELTSKÁ NOC, výlet na HRAD nebo do AQUAPARKU, poukazy na útratu v restauraci, kebab či pizzu pro každého, ale také lístky do prostějovského kina i na „letňák“, vstupenky do olomoucké ZOO, hodnotné balíčky kosmetiky či pivko na oslavu… V neposlední řadě vás vybavíme symboly PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku.

Druhé kolo je za námi a my již známe kompletní devítku účastníků finále. První kvarteto postoupilo z úvodního dějství, jehož výsledky jste mohli najít v minulém vydání, díky vyššímu počtu účastníků hned pětice postupujících slavila úspěch v klání druhém. Novinkou oproti předešlým ročníkům se stalo navýšení počtu účastníků, kterých bylo hned šestnáct namísto obvyklého tuctu. V každém případě jste to měli ve svých rukou, abyste zvolili to nejzajímavější a dali mu svůj hlas, čímž ho posunuli mezi smetánku vyvolených.

Od dnešního dne, tj. pondělí 22. května, můžete hlasovat ve Velkém finále naší tradiční soutěže „O nejoriginálnější tablo PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku 2023“. Přestože během uplynulých dvou týdnů každá ze tříd získala stovky hlasů, žádný z nich se nyní nepočítá, začíná se zcela od nuly. A že je o co hrát!

První tři mohou vyhrát spoustu atraktivních cen, jimiž budou stejně jako loni například výlet na hrad Šternberk, návštěva ROCK OF MEMORY u plumlovské přehrady, lístky do prostějovského kina Metro 70 či letního kina v Mostkovicích, návštěva zdejší restaurace či bohatá nadílka pizzy. Nově se mohou ti nejúspěšnější vypravit na zámek do Čech pod Kosířem, navštívit mezinárodní hudební festival KELTSKÁ NOC nebo si pochutnat na kebabu a slečny se potěšit z kosmetiky od Annabisu. Plnoletí si mohou dát na oslavu maturity pivo od našich dvou partnerů. V neposlední řadě na vás nezapomněl ani PROSTĚJOVSKÝ Večerník, který věnoval bohaté předplatné i zajímavé doplňkové předměty.

Bohatá nadílka, co říkáte?

Hlasovat ve VELKÉM FINÁLE můžete od pondělí 22. května, 8.00 hodin až do pátku 2. června 2023, 12.00 hodin ,

a to těmito třemi způsoby:

1. prostřednictvím banneru na www.vecernikpv.cz (z každé IP adresy lze hlasovat jednou za dvě hodiny)

2. e-mailem na adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

3. SMS zprávou na telefonním čísle 608 960 042

Pořadí 1. semifinálového kola najdete na straně 16 dnešního vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku. Výsledky druhého semifinále zveřejníme v příštím čísle, přičemž do závěrečného klání o stupně vítězů postoupí tentokrát hned pět tabel s nejvyšším počtem hlasů.

VELKÉ FINÁLE odstartuje v pondělí 22. května a hlasovat v něm budete moci celých 14 dní. Konečné výsledky budou známy v pondělí 5. června! Slavnostní předání cen pak plánujeme na středu 14. června.

CO MŮŽETE ZÍSKAT?

 I. místo  CENY V CELKOVÉ HODNOTĚ 104 900 Kč 

  • volný vstup pro celou třídu na 1 den mezinárodního hudebního festivalu KELTSKÁ NOC 2023 - PLUMLOV (20. až 22. července 2023 v kempu Žralok) v hodnotě 17 700 korun )

  • kosmetické balíčky pro celou třídu od firmy ANNABIS v hodnotě 6 000 korun (www.annabis.cz) 
  • volný vstup na prohlídku ZÁMKU A EXPOZICE SVĚRÁKŮ v Čechách pod Kosířem pro celou třídu v hodnotě 4 200 korun (www.zamekcechy.cz)

  • pizza pro celou třídu (cca 25 ks) od společnosti VOSÍME.CZ v hodnotě 4 000 korun (vosime.cz)

  • voucher na konzumaci k návštěvě restaurace PROSTĚJOVSKÝ ŠNYT pro celou třídu v hodnotě 3 000 korun (www.snytpv.cz)

  • celoroční předplatné PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku na 12 kalendářních měsíců pro celou třídu včetně třídní učitelky a ředitele/-ky školy a reklamní předměty v celkové hodnotě 70 000 korun!

   

 

 

II. místo CENY V CELKOVÉ HODNOTĚ 60 050 Kč

  • autobusový výlet na HRAD ŠTERNBERK v hodnotě 10 000 korun (www.hrad-sternberk.cz a www.autobusykonecny.cz)

  • sud piva z prodejny PROSTĚJOVSKÝ PRAMEN a volný vstup na exkurzi do minipivovaru v Náměšti na Hané s degustací v hodnotě 5 000 korun
  •  volný vstup na po dohodě zvolené představení pro celou třídu v kině METRO 70 v hodnotě 4 500 korun (www.metro70.cz)

  •  kebab pro celou třídu (cca 30 ks á 100 Kč) od společnosti KEBAB HOUSE v hodnotě 3 000 korun (kebab.hause.prostejov)

  • voucher pro jednorázový vstup do prostějovského aquaparku v Krasické ulici pro celou třídu v hodnotě 3 000 korun (www.dsp-pv.cz)

  • půlroční předplatné PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku na 6 kalendářních měsíců pro celou třídu včetně třídní učitelky a ředitele/-ky školy a reklamní předměty v celkové hodnotě 35 000 korun!

   19 vosime19 snyt19 vecernik  

 

 

III. místo CENY V CELKOVÉ HODNOTĚ 36 700 Kč

  • volný vstup pro celou třídu na festival ROCK MAIER FEST – ROCK MEMORY OF XVI. (15. července 2023, pláž U Vrbiček) v hodnotě 4 500 korun (www.hittrade.cz)

  • volný vstup pro celou třídu do ZOO Olomouc v hodnotě 4 200 korun (www.zoo-olomouc.cz)

  • volný vstup na bowling pro celou třídu v Bowling Palace v prostějovské ulici Újezd v hodnotě 4 000 korun (www.bowlingpalace.cz)

  • volný vstup pro celou třídu na po dohodě zvolené představení v letním kině Mostkovice v hodnotě 3 000 korun (www.letnikino.cz)

  • pivo z Pivovaru JADRNÍČEK v hodnotě 1 000 korun (www.pivovarjadrnicek.cz)

  • čtvrtroční předplatné PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku na 3 kalendářní měsíce pro celou třídu včetně třídní učitelky a ředitele/-ky školy a reklamní předměty v celkové hodnotě 20 000 korun!

 19 rockofmemory19 metro7019 zamek cechypk  19 vosime19 snyt19 vecernik