Je hotovo! Finálová devítka naší soutěže „O nejoriginálnější tablo PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku“ 2023 zná své obsazení. O doplnění úvodního kvarteta rozhodlo minulý týden hlasování ve druhém semifinálovém kole. A jelikož došlo před úvodním dějstvím k záměně fotografie a textu u jednoho z tabel, mohli jste tentokrát volit hned z devíti tříd včetně oněch dvou přeřazených. A jak to tedy napodruhé dopadlo?

Stejně jako v kole číslo jedna, i v tom druhém byly výsledky po sečtení všech došlých hlasů z SMS zpráv, e-mailové korespondence a internetového klikání na prvních čtyřech místech velice těsné. Jelikož ale postupový klíč posunoval do VELKÉHO FINÁLE rovnou celý kvintet, usmálo se štěstí i na jednoho z „poražených“ s menší základnou svých přívrženců.

Tentokrát zvítězila třída 4.OM ze Střední odborné školy podnikání a obchodu, která se svým „Místem činu“ získala 517 hlasů. Na druhé příčce skončila třída 4.A z prostějovské „zdravky“, jež za své dílo obdržela 433 hlasů. Souhvězdí Art Econ bralo díky 347 hlasům bronz a v poklidu se může těšit na finále i druhý zástupce SOŠPO, parta 4.TS, která tu maturitu prostě udělat musí. Mezi elitu nakonec pronikla i třída 4.V z prostějovské „reálky“, jejímuž „návratu do minulosti“ k tomu stačilo „pouhých“ 130 hlasů. Zbývající čtyři tabla už zůstala notně pozadu, když po sečtení hlasujících nepřesáhla alespoň jedinou stovku. První nepostupová příčka náleží třídě 4.A z Trivisu jen těsně o dva hlasy před 4.KG ze Střední obchodní školy. Vůbec nejmenší počet obdivovatelů přilákala tabla O8.B a O8.A z Gymnázia Jiřího Wolkera.

Opětovně nám pak udělal radost velký zájem o tuto tradiční soutěž. Vedle stovky e-mailů a esemesek o tom svědčí návštěvnost 2. kola na internetových stránkách, která se stejně jako v prvním případě přehoupla přes pětimístné číslo. Odkaz na www.vecernikpv.cz navštívilo od pondělí do pátku minulého týdne 11 982 uživatelů, což společně s úvodním kláním činí famózních 27 087 zájemců! A to je krásná odměna za naše úsilí, z čehož se velice těšíme a všem děkujeme.

Věříme, že VELKÉ FINÁLE, do něhož se tedy zapojí devět adeptů na celkové prvenství nebo alespoň jednu z prvních tří cen, vzbudí ještě větší interes nejen u všech vyvolených. Bude bezesporu zajímavé sledovat, kdo se tedy nakonec bude radovat. Favority lze jen těžko odhadovat, dle obdržených hlasů ze semifinálových kol je vše otevřené. Navíc nyní vše ZAČÍNÁ OD NULY. A v rukou to máte vy, čtenáři internetového serveru www.vecernikpv.cz a tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku. Právě vaše hlasy rozhodnou! Tak se připravte, startujeme.

KONEČNÉ POŘADÍ 2. KOLA

1. 4. OM, Střední odborná škola podnikání a obchodu (Ráj Drogerie, nám. T. G. Masaryka)    517 hlasů

2. 4. A, Střední zdravotní škola (prodejna se šitím, Netušilova ulice)   433 hlasů

3. 4.G, Art Econ (Květinářství Viola, Žižkovo náměstí)    347 hlasů

4. 4. TS, Střední odborná škola podnikání a obchodu (Teta drogerie, Dukelská brána)   341 hlasů

5. 4.V, RG a ZŠ Otto Wichterleho (občerstvení Dési, nám. T. G. Masaryka)   130 hlasů

6. 4.A, Trivis (prodejna Maso uzeniny Makovec, nám. T. G. Masaryka)   73 hlasů

6. 4.KG, Střední odborná škola, Ateliér Ševčík (nám. E. Husserla)   71 hlasů

8. 8.B, Gymnázium Jiřího Wolkera (Knihkupectví Kanzelsberger, nám. T. G. Masaryka)   36 hlasů

9. 8.A, Gymnázium Jiřího Wolkera (Daňková drogerie, nám. T. G. Masaryka)   29 hlasů

 

 

CO MŮŽETE ZÍSKAT?

 I. místo  CENY V CELKOVÉ HODNOTĚ 104 900 Kč 

  • volný vstup pro celou třídu na 1 den mezinárodního hudebního festivalu KELTSKÁ NOC 2023 - PLUMLOV (20. až 22. července 2023 v kempu Žralok) v hodnotě 17 700 korun )

  • kosmetické balíčky pro celou třídu od firmy ANNABIS v hodnotě 6 000 korun (www.annabis.cz) 
  • volný vstup na prohlídku ZÁMKU A EXPOZICE SVĚRÁKŮ v Čechách pod Kosířem pro celou třídu v hodnotě 4 200 korun (www.zamekcechy.cz)

  • pizza pro celou třídu (cca 25 ks) od společnosti VOSÍME.CZ v hodnotě 4 000 korun (vosime.cz)

  • voucher na konzumaci k návštěvě restaurace PROSTĚJOVSKÝ ŠNYT pro celou třídu v hodnotě 3 000 korun (www.snytpv.cz)

  • celoroční předplatné PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku na 12 kalendářních měsíců pro celou třídu včetně třídní učitelky a ředitele/-ky školy a reklamní předměty v celkové hodnotě 70 000 korun!

   

 

 

II. místo CENY V CELKOVÉ HODNOTĚ 60 050 Kč

  • autobusový výlet na HRAD ŠTERNBERK v hodnotě 10 000 korun (www.hrad-sternberk.cz a www.autobusykonecny.cz)

  • sud piva z prodejny PROSTĚJOVSKÝ PRAMEN a volný vstup na exkurzi do minipivovaru v Náměšti na Hané s degustací v hodnotě 5 000 korun
  •  volný vstup na po dohodě zvolené představení pro celou třídu v kině METRO 70 v hodnotě 4 500 korun (www.metro70.cz)

  •  kebab pro celou třídu (cca 30 ks á 100 Kč) od společnosti KEBAB HOUSE v hodnotě 3 000 korun (kebab.hause.prostejov)

  • voucher pro jednorázový vstup do prostějovského aquaparku v Krasické ulici pro celou třídu v hodnotě 3 000 korun (www.dsp-pv.cz)

  • půlroční předplatné PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku na 6 kalendářních měsíců pro celou třídu včetně třídní učitelky a ředitele/-ky školy a reklamní předměty v celkové hodnotě 35 000 korun!

     

 

 

III. místo CENY V CELKOVÉ HODNOTĚ 36 700 Kč

  • volný vstup pro celou třídu na festival ROCK MAIER FEST – ROCK MEMORY OF XVI. (15. července 2023, pláž U Vrbiček) v hodnotě 4 500 korun (www.hittrade.cz)

  • volný vstup pro celou třídu do ZOO Olomouc v hodnotě 4 200 korun (www.zoo-olomouc.cz)

  • volný vstup na bowling pro celou třídu v Bowling Palace v prostějovské ulici Újezd v hodnotě 4 000 korun (www.bowlingpalace.cz)

  • volný vstup pro celou třídu na po dohodě zvolené představení v letním kině Mostkovice v hodnotě 3 000 korun (www.letnikino.cz)

  • pivo z Pivovaru JADRNÍČEK v hodnotě 1 000 korun (www.pivovarjadrnicek.cz)

  • čtvrtroční předplatné PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku na 3 kalendářní měsíce pro celou třídu včetně třídní učitelky a ředitele/-ky školy a reklamní předměty v celkové hodnotě 20 000 korun!

 19 rockofmemory19 metro7019 zamek cechypk  19 vosime19 snyt19 vecernik  

 

 

Ve VELKÉM FINÁLE můžete hlasovat PRÁVĚ ZDE!

  

Další informace: Pravidla soutěže | Ceny soutěže

19 web tabla lista partneru