Milé dámy a vážení pánové,

prostě všichni tenisoví příznivci,

rok se sešel s rokem a vy v rukou držíte tradiční speciál, který je stejně jako v předchozích letech i tentokrát součástí PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku. Jeho hlavním posláním je pozvánka do tenisového areálu NTC MORAVA Za Kosteleckou ulicí, kde se již po devětadvacáté uskuteční největší tuzemský turnaj nesoucí visačku Czech Open. Nyní tomu bude pod hlavičkou staronového titulárního partnera UniCredit Bank, což je nástupce Živnostenské banky, která challenger podporovala v jeho samých začátcích. Jde tedy o zřejmý návrat ke staré dobré spolupráci a to vypovídá nejen o dobrých vztazích všech lidí, co se kolem turnaje pohybují. Především tato skutečnost je přitom největší devízou prostějovského challengeru.

Hlavní slovo tak v nadcházejících šesti dnech bude mít v Prostějově tenis! Konkrétně největší podnik v rámci celé České republiky, který si vybudoval více než slušné renomé u hráčů, diváků a partnerů. K nim se od začátku své existence v roce 1997 řadí také PROSTĚJOVSKÝ Večerník, nejčtenější regionální periodikum.

Přídavek standardního vydání má letos mimořádně šestnáct stránek, jelikož prostor jsme dali i znovu veleúspěšné prostějovské mládeži. Na tituly TK Agrofert by se totiž nemělo zapomínat, ba právě naopak. Mimo to podáváme opět kompletní servis od A do Z k samotnému turnaji včetně hracího pavouka, který se ve speciální příloze objevuje vůbec poprvé. Challenger nabízí několikero taháků, tradičně nechybí exkluzivní rozhovor s ředitelkou klání, vyzpovídali jsme také manažera marketingové společnosti TK PLUS, šéftrenéra klubu i mládeže. Přidali jsme pak i malé ohlédnutí do minulosti včetně galerie dosavadních vítězů a základní informace kolem programu.

Vrací se partner, vrací se termín turnaje, vrací se diváci do hlediště v neomezeném počtu. Čeká nás velká show.

Za všechny, co se na tomto díle podíleli,

přeji příjemné čtení

a krásnou tenisovou podívanou

 

Speciální příloha nejen k tenisovému turnaji UniCredit Czech Open je součástí tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který vychází v pondělí 30. května