Vážení turnajoví hosté

a příznivci kvalitního tenisu,  

je mi ctí, že vás mohu přivítat na letošním turnaji UniCredit Czech Open 2022. V dnešní nelehké době plné výzev ve všech oblastech našeho života může sport spojovat a poskytnout tolik potřebný relax a únik od každodenních starostí.

Tenis je hrou elegantní a zároveň je jedním z divácky nepopulárnějších sportů v naší zemi. Jsem proto hrdý, že UniCredit Bank je generálním partnerem právě prestižního turnaje Czech Open.  

Turnaj v Prostějově má ve světě tenisu svou pevnou pozici už od roku 1994. I letos přivítáme špičkové domácí a zahraniční hráče a budeme sledovat napínavá utkání i vzájemnou soutěživost, a to s respektem k fair play a sportovnímu chování. To by mělo být v jakékoliv době tím nejdůležitějším aspektem každé hry.   

Stejně jako hráče posouvají dlouhodobě stabilní výkony směrem k vítězstvím, i my v UniCredit Bank sázíme na vyvážený servis produktů a služeb, které nám pomáhají na cestě k udržitelné budoucnosti.

Nalaďme se společně na nadcházející tenisový svátek a užijme si sportovní výkony.

Přeji všem hráčům i divákům krásné zážitky!

Jakub Dusílek,

předseda představenstva a generální ředitel UniCredit Bank

 

Speciální příloha nejen k tenisovému turnaji UniCredit Czech Open je součástí tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který vychází v pondělí 30. května