Vážení tenisoví příznivci,

po čtyřech letech se do pozice titulárního partnera vrací UniCredit Bank a přiznávám, že je to pro mě srdeční záležitost. Téměř všechny tenisové roky jsem prožil s Živnostenskou bankou, později s UniCredit Bank. Jsem rád, že jsme se vrátili k názvu UniCredit Czech Open. Vedle zajímavých zahraničních hvězd se turnaje zúčastní představitelé slovenského a českého daviscupového týmu, a to je vzhledem k působení UniCredit Bank v obou republikách určitě zajímavé.

Naše společnost TK PLUS kráčí s mottem ´S námi po cestách šampionů´ českým sportovním marketingem už skoro třicet let, její projekty patří k nejlepším u nás a proslavily Prostějov a celý Olomoucký kraj daleko za hranicemi České republiky. Mezinárodní tenisový turnaj Czech Open je naší vlajkovou lodí a společně s UniCredit Bank jsme vždy zajistili špičkovou podívanou. Mám radost, že na to můžeme letos opět navázat.

UniCredit Bank se vrací po čtyřech letech na největší český tenisový turnaj a určitě je symbolické, že v roce 2017 se stal právě Jiří Veselý potřetí tenisových králem Prostějova a je z aktivních hráčů jediným, který má šanci odskočit v historickém pořadí od Jana Hájka a Radka Štěpánka, kteří na našich kurtech také získali turnajový hattrick. Možná se s návratem titulárního partnera dočkáme čtvrtého Jirkova vítězství. Osobně bych mu to hodně přál. Přijďte se podívat, jestli se to podaří.

Miroslav ČERNOŠEK,

majitel marketingové společnosti TK PLUS a předseda TK Agrofert Prostějov

 

Speciální příloha nejen k tenisovému turnaji UniCredit Czech Open je součástí tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který vychází v pondělí 30. května