Národní dům – rekonstrukce kuchyně, kotelny a zdrojů tepla
 
V rámci stavby byla provedena kompletní rekonstrukce rozvodů elektro, vody a odpadů, vzduchotechniky, rekonstrukce a výměna výtahu. Dále bylo instalováno nové gastrotechnické vybavení kuchyně. Celkové finanční náklady činily cca 11,5 mil. Kč. Stavbu realizovala Stavební společnost Navrátil s.r.o. a gastro vybavení dodala firma SEVKO PLUS, s.r.o.
 
Severní obchvat
V minulém roce byla dokončena stavba tzv. Severního obchvatu, jednalo se o propojení ulice Olomoucké s ulicí Kosteleckou. Celkové finanční náklady přesáhly 400 mil. Kč, z toho příspěvek města Prostějova byl 40 mil. Kč. Zhotovitelem stavby byly firmy Eurovia CS a.s. a Strabag a.s.
 
 
Stezka zdraví v Biokoridoru Hloučela
Bylo realizováno doplnění stávající naučné stezky formou 8 zastavení. Každé zastavení má 1-5 samostatných herních prvků. Celkové finanční náklady činily cca 0,6 mil. Kč. Doplnění naučné stezky realizoval Mgr. Adam Kout z Března.    
 
Workoutové hřiště na ulici Rejskova 
V areálu Střední odborné školy podnikání a obchodu na ul. Rejskova bylo umístěno multifunkční hřiště pro rozvoj kondice a pohybových dovedností. Finanční náklady činily cca 270 tis. Kč. Stavbu realizovala firma FLORA SERVIS s.r.o. Brno. 
 
ZŠ E. Valenty – rekonstrukce tělocvičny
Byla provedena modernizace interiéru malé a velké tělocvičny. Stavba byla realizována za příspěvku z Olomouckého kraje ve výši cca 0,8 mil. Kč. Celkové finanční náklady činily cca 12,8 mil. Kč. Zhotovitelem stavby byla firma Pozemstav Prostějov a.s.
 
Sportcentrum DDM – hospodaření s dešťovou vodou
Jedná se o novou stavbu určenou pro zajištění efektivního hospodaření se srážkovou vodou v areálu sportovní haly, tj. podchycení srážkových vod a jejich odvádění pomocí nové dešťové kanalizace do prostoru navrhované akumulace a vsaků na okraji parčíku. Stavba byla realizována za příspěvku Operačního programu životního prostředí ve výši 2,8 mil. Kč. Celkové finanční náklady činily cca 3,3 mil. Kč. Zhotovitelem stavby byla firma LB 2000, s.r.o. Olomouc.