Po dvou letech se letošní léto dá alespoň z pohledu koronaviru hodnotit jako návrat k normálu. Prázdninový a dovolenkový čas navíc přinesl řadu opravdu nádherných dnů a vydařeného počasí, které k relaxaci a odpočinku ideálně někde u vody přímo vybízely.

Konečně se také opět mohlo cestovat bez „papírování“ a cesty za zážitky i mimo naši malebnou zem mohly proběhnout, dá se říct, téměř klasicky.

S letními měsíci, tudíž i cestováním, dovolenými a prozkoumáváním nových míst, se nepochybně pojí i řada zážitků a příběhů, na které se bude ještě dlouho vzpomínat. A je úplně jedno, zda máme na mysli ty humorné, či historky, jejichž dopad sice čas otupí, ale byli bychom mnohem raději, kdyby se vůbec nestaly. Zkrátka (nejen) letošní léto bylo pro tyto příběhy a zážitky jako stvořené a my pevně věříme, že si každý z vás dostatečně odpočinul a nabral sil, ale také zažil neopakovatelné…

A protože se letní příběhy týkaly i nás v redakci, tak jsme z nich pro vás připravili speciální přílohu PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku. Možná se v některých sami najdete, jiné vás pobaví a připomenou letošní léto.

 

Speciální příloha LETNÍ PŘÍBĚHY je součástí tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vychází v pondělí 29. srpna

 

35 letni pribehy titulka