Každý majitel mazlíčka jistě ví, jaké psí kusy jeho čtyřnohý přítel dokáže způsobit. Již od 263 Kč měsíčně můžete získat jistotu, že pokud se něco semele, budete mít parťáka, který Vás ani mazlíčka nenechá ve štychu a přispěchá na pomoc. Psí i kočičí tlapky chráníme 24 hodin denně 7 dní v týdnu po celé Evropě.

V naší pojišťovně se velice často setkáváme s následujícími nahlášenými úrazy. Doma jsou nejčastější pády ze schodů/nábytku, pád předmětů na mazlíčka či spolknutí všelijakých předmětů. Venku se pak stávají úrazy vlivem zápalu do hry či běhu, napadení jiným psem/kočkou, vběhnutím do vozovky. A ani sport nezůstává bez pravidelných úrazů šampionů i rekreačních sportovců. Jedná se o úrazy při závodech, výcviku, canicross (běh se psem), agilitách a podobně.

Sjednáním pojištění tedy ochráníte Vaše nervy i peněženku. Hradíme léčbu úrazu až do výše 30 000 Kč, léčbu vybraných nemocí až výše 50 000 Kč (uvedené částky jsou maximálním limitem pro každý úraz a každou vyjmenovanou nemoc zvlášť) a kryjeme také škody na zdraví či majetku způsobené třetím osobám domácím mazlíčkem až do 1 000 000 Kč. To vše pro svého mazlíčka a své klidné spaní získáte za méně než 10 Kč denně.

Pojistíme pejsky i kočičky ve věku od 3 měsíců do 8 let věku. Na původu mazlíčka nám nezáleží – pojistíme zvířata „bez papírů“, útulkáče, pouliční směsky i čistokrevné potomky slavných rodičů. Ať už je revírem Vašeho mazlíčka pohovka, soutěžní výstavy nebo pracovní služby, se sjednáním pojištění nebude žádný problém.

Pojištění domácích mazlíčků od Colonnade si sjednáte zcela jednoduše bez lékařských prohlídek či vyplňování zdravotních dotazníků. Mazlíček bude pojištěn ihned po ukončení telefonického hovoru. Proto neváhejte a zavolejte nám zdarma na 800 700 025 nebo pro více informací navštivte web www.mujcumacek.cz.

 

Speciální příloha LETNÍ PŘÍBĚHY je součástí tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vychází v pondělí 29. srpna