Vážení čtenáři,

milé čtenářky,

letní prázdniny utekly jako voda a my jsme tu opět s dalším přídavkem nejčtenějšího regionálního periodika. Jak jsme avizovali, připravili jsme pro vás několik letních příběhů, což je novinka v portfoliu speciálních příloh PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku.

Po dvouletém koronavirovém období máme za sebou léto, které bylo svým způsobem zase ´standardní´ a pohodové. Někteří z nás zamířili nadšeně na dovolenou do zahraničí, jiní zase zůstali věrní tuzemským výletům a pobytům v českých letoviscích. Nyní nastává čas na hodnocení letní sezóny, které bude zřejmě od každého z nás rozdílné. Všichni jsme ale plní zážitků, které si zcela jistě uchováme ve svých srdcích na hodně dlouhou dobu.

A dnešní speciál je věnován právě letním příběhům, jak ostatně jednoznačně napovídá její název. Jsme rádi, že svoje prožitky z dovolené nám popsala spousta Prostějovanů, se svými dojmy z letních radovánek se svěřili i mnozí redaktoři Večerníku.

Jak tedy lze hodnotit uplynulé léto? Zdá se, že jsme prožili spoustu nádherných chvilek v přírodě, u vody, při prohlídce pamětihodností či krásných měst, ve kterých jsme dosud nebyli. Zažili jsme věci veselé, kuriózní, poučné, ale i okamžiky plné komplikací. A o tom všem je náš život, smysl dnešní přílohy.

A já jsem v tuto chvíli tuze rád, že právě teď držíte v rukou již osmý letošní přídavek, čímž zdatně opět naplňujeme náš tradiční závazek v podobě dvouciferného počtu svazků, zaměřených vždy na konkrétní odvětví, které dostáváte pravidelně zdarma jako součást tištěného vydání Večerníku. Dnes je tomu na šestnácti stranách, přičemž velké poděkování míří při této příležitosti ke všem našim klientům, kteří se rozhodli právě prostřednictvím této přílohy prezentovat své služby čtenářům Večerníku.

Co říct závěrem? Snad jen, že už teď připravujeme další přílohy, které budou v září zaměřeny na Život ve městě, práci a vzdělání či komunální volby.

 

Speciální příloha LETNÍ PŘÍBĚHY je součástí tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vychází v pondělí

 

35 letni pribehy titulka