Vážení čtenáři,

milé čtenářky,

V rámci této speciální přílohy PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku se dostáváme k tématu, které se týká nás všech bez výjimky. Všichni někde žijeme, někde bydlíme a chceme žít a bydlet v co nejkrásnějším prostředí.

Někdo se o svůj domov a bydlení stará s větší energií, někomu zase stačí málo a spokojí se jen s opravami či víceméně pravidelnou údržbou. Ale pořád je mezi námi většina, která neustále něco na svém příbytku vylepšuje. Ať už se jedná o rodinný dům, byt v paneláku, zahradu, chatu, či chalupu. Pokud si pečlivě prostudujete dnešní speciální přílohu najdete v ní nejen spoustu rad a nových myšlenek či zkušeností, ale i kontakty na odborníky a mnohé řemeslníky. To v případě, že si na renovaci bytu, stavební úpravy nebo na zvelebení zahrady netroufáte sami a přitom máte dostatek finančních prostředků, abyste se mohli obrátit s důvěrou na specialisty.

Věříme, že si vyberete, co potřebujete, a bude vás to motivovat do dalšího zvelebování vašeho bydlení i všeho, co k tomu neodmyslitelně patří. 

Kolektiv redakce PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku

 

Speciální příloha nejen o zvelebení vašeho bydlení je součástí tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který vychází v pondělí 17. října