K vánočním svátkům patří neodmyslitelně také nazdobený stromeček. A právě řadu z nich najdeme také ve všech koutech prostějovského regionu, kde zdobí převážně centrum měst, městysů a obcí. Někde stromečky instalovali, jinde už několik let za tímto účelem rostou a před vánočními svátky na jejich větve přibydou ozdoby. Během prvního a druhého adventního týdne tak v téměř každém místě proběhlo slavnostní rozsvícení vánočního stromu. U toho se podával punč, svařák, ale i řada dalších dobrot, došlo na sousedská setkání. Redaktoři speciálu VÁNOCE PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku se na mnohá z těchto tradičních událostí vypravili, aby vám tu nádheru přiblížili.

Na vybrané stromečky se můžete podívat a třeba nám i dát vědět, který že se vám z nich líbí nejvíce. My jej (ale i vás) odměníme hodnotnými cenami a dárky! Vaše hlasy čekáme na e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., či mobilním telefonu 608 960 042.

 

Součástí aktuálního tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který vychází v pondělí 19. prosince, je příloha SPECIÁL VÁNOCE aneb 25 LET Večerníku a dvojnásobné číslo magazínu TV POHODA