Milé dámy,

vážení pánové,

kuchyně a bydlení. Je jasné, že jde o spojené nádoby. Pokud chcete dobře vařit, měli byste mít vhodné bydlení, a jestliže chcete hezky bydlet, je fajn si k tomu i něco dobrého uvařit. Vždyť kdo z nás si večer nebo o víkendu neudělá rád onu pohodičku.

I proto se PROSTĚJOVSKÝ Večerník rozhodl, že tentokrát již na startu jara vám přinese svým způsobem ojedinělou přílohu. A tak držíte v rukou speciál, který je věnovaný jídlu a kulinářskému umění s Večerníkem v kuchyni, ale také především samotnému bydlení. Naše redakce tak spojila obě témata do jednoho „pytle“. Proč by také ne?

V rámci dnešního přídavku zdarma tudíž najdete spoustu zajímavých informací a rad, jak pečovat o svoje bydlení, co dobrého uvařit a navrch vám Večerník přináší exkluzivní rozhovory, články a samozřejmě také recepty z oblasti gastronomie. Pokud tedy rádi vaříte nebo pečete, máte smysl a hlavně chuť něco stále nového vytvářet ve svém domově, nebo se chcete poučit o tom, jak nejlépe zvelebit svůj domov, uvařte si kafíčko a pozorně se začtěte do zcela výjimečného a unikátního speciálu od Večerníku.

Ideální konstelací pak je, abyste vyzkoušeli nabídku našich obchodních partnerů, kterým patří velké poděkování, že v této nelehké době našli touhu nejen podpořit tento projekt, ale současně i bojovat s nepřízní osudu. Každý zákazník začíná být stále více cennější, než tomu bylo kdy dřív. Věříme, že vás prezentace firem a podnikatelů z prostějovského regionu zaujme.

Co dodat závěrem? Většinou se tedy při četbě novin nikomu sliny příliš nesbíhají, ale právě teď by tedy měly!

 

Speciální příloha VEČERNÍK V KUCHYNI & BYDLENÍ je součástí tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vychází v pondělí 4. dubna